Perzisch tapijt - Isfahan - Premium - 327 x 222 cm - beige
Perzisch tapijt - Isfahan - Premium - 327 x 222 cm - beige
Perzisch tapijt - Isfahan - Premium - 327 x 222 cm - beige
Perzisch tapijt - Isfahan - Premium - 327 x 222 cm - beige
Perzisch tapijt - Isfahan - Premium - 327 x 222 cm - beige

5,00/5 | 7.643+ Beoordelingen voor Morgenland

Review Trusted

Perzisch tapijt - Isfahan - Premium - 327 x 222 cm - beige

Winkelprijs: €  4.608
€  2.482 incl. btw

Extra 10% Korting met deze Code:

Bij Morgenland erkennen we dat de keuze voor een aanzienlijke tapijtinvestering erg persoonlijk is. We bieden gratis premium-ondersteuning aan voor belangrijke aankoopbedragen, waarbij alleen de transportkosten worden gedekt en er geen verplichtingen zijn. Meer informatie

 • Snelle levering: 1-2 Werkdagen
 • Gratis voor verzending en retourneren:
 • 31 dagen retourrecht
 • Direct van de fabrikant

Productdetails

Product-ID: 124542

De kleuren van het tapijt variëren afhankelijk van de kijkhoek.

Details

Dit prachtige oosterse tapijt - Isfahan - Indus is geïnspireerd op de traditionele Perzische tapijten uit Isfahan en is met de hand geknoopt door ervaren tapijtwevers in India. Dit Perzische tapijt - Isfahan - Premium brengt luxe in uw huis! Dit tapijt is gemaakt van 100% zijde en behoort tot het hoogste kwaliteitsniveau 4. De knoopdichtheid van ongeveer 890.000 tot 1.000.000 knopen per vierkante meter belooft de beste kwaliteit en duurzaamheid. Tapijten uit Isfahan moeten worden beschouwd als voortreffelijk handwerk. Isfahan is waarschijnlijk de mooiste stad van de Islam en dit tapijt is daar een belangrijk onderdeel van. Kunstige medaillons, vlakken met vazen, vogels of wilde dieren sieren het Isfahan tapijt en maken het tot een van de meest populaire en tegelijkertijd het meest hoogwaardige Perzische tapijt met zijn aandacht voor detail, hoge knoopdichtheid en zijdeachtige glans. Hoogwaardige materialen zijn vanzelfsprekend. Daarom heeft het vaak een zijden ketting. Zelfs vandaag de dag hebben veel Isfahan tapijten handtekeningen die in de rand zijn geknoopt. Je kunt uren naar zo'n tapijt kijken en de tijd vergeten - een ervaring die niet op een foto is vast te leggen.

Meer over dit product

 • Traditioneel & zeldzaam fijn handgeknoopt
 • Beschouwd als een van de hoogste kwaliteit tapijten ter wereld
 • Perfect als investering of kapitaalinvestering op lange termijn
 • Vuilafstotende lichte verzorging
 • Contactgeluid geïsoleerd/geschikt voor vloerverwarming

Materiaal en kwaliteit

Verwerking

Handgeknoopt
Dit tapijt is met de grootste zorg met de hand gemaakt. Bij handgemaakte tapijten kunnen er minimale onregelmatigheden in grootte en vorm zijn.

Oorsprong

Iran/Perzië

Poolmateriaal

100% Kurkwol
Handgesponnen scheerwol wordt gekenmerkt door zijn hoge kwaliteit, natuurlijke elasticiteit en uitstekende warmte-isolatie.

knopen/m²

ca. 890000 - 1000000, zelden fijn gemaakt
U kunt het aantal knopen zelf berekenen. Hiervoor telt u het aantal knopen verticaal en horizontaal per centimeter en vermenigvuldigt u deze aantallen met elkaar. Vermenigvuldigd met 10.000 krijgt u de knopendichtheid per m². Voorbeeld: 5 x 5 = 25 knopen 25 knopen x 10.000 = 250.000 knopen per m².

Afmetingen en gewicht

Afmetingen/cm (LxBxH)

Gewicht in kg

22

Confectie

Uniek stuk

Voordelen

Duurzaamheid

Niet alleen de kwaliteitsnormen van onze productlijn, maar ook de werkomstandigheden waaronder onze producten worden vervaardigd, zijn uniek. Met elke aankoop ondersteunt u de sociale projecten van Goodweave en Rugmark.

Voordelen

Ongelooflijke diversiteit - kies uit meer dan 100.000 tapijten. We hebben tijdloze, elegante en moderne tapijten in veel verschillende ontwerpen, uitvoeringen en afmetingen. We hechten veel waarde aan productdiversiteit; de selectie is enorm. Of het nu effen, gemêleerd, fel of subtiel is: het zijn geweldige decoratieve elementen die bijna elke ruimte visueel verbeteren. Lineaire patronen zijn modern voor woonruimtes, lichte tapijten breken lichte ruimtes.

Waarom bij ons bestellen?
 • Groot assortiment
 • Betaalbare prijzen
 • Gratis retourneren
 • Veilige betaling
 • Levering aan huis
 • Eenvoudige besteltracking
 • Gecertificeerde winkel

Garanties

Gratis retourneren binnen de herroepingstermijn:

Als het product u niet bevalt, kunt u het binnen 31 dagen na ontvangst zonder opgaaf van reden bij ons reclameren. Meer informatie vindt u in het herroepingsrecht. Ongeacht het aankoopbedrag zullen wij de gratis retournering verzorgen. Na ontvangst van het product in ons magazijn zullen wij u het volledige aankoopbedrag onmiddellijk terugbetalen.

Uw kwaliteitsborging bij MORGENLAND:

Ons inkoopteam is wereldwijd actief om de kwaliteit en innovatie van onze tapijten op het hoogste niveau te houden met toonaangevende fabrikanten in de tapijtindustrie. Mocht er een fout optreden in onze producten, dan heeft u recht op wettelijke garantie (meer informatie vindt u in onze algemene voorwaarden). 2 jaar garantie op alle soorten productie van onze tapijten. 5 jaar garantie op al onze handgeknoopte tapijten.

Laagste prijsgarantie voor uw voordelige winkelervaring:

Bij de meeste producten is Morgenland direct de fabrikant, waardoor we een betaalbaar en uniek assortiment kunnen aanbieden. Het overige assortiment halen we rechtstreeks bij de fabrikant zonder tussenhandel, en op basis van voortdurende marktanalyses kunnen we u onze onverslaanbare prijs-kwaliteitverhouding bieden. Als u het aangeschafte product binnen 14 dagen na ontvangst van het product elders op het internet goedkoper heeft gezien dan bij ons, bieden wij u het product voor dezelfde prijs aan!

Trustami
Onze keurmerken voor uw vertrouwen:

Trustami controleert strikt de naleving van gegevens- en leveringsbeveiliging en is daarom het toonaangevende keurmerk voor veilig online winkelen. Bij elke bestelling kunt u de Trustami kopersbescherming afsluiten en bent u onafhankelijk van MORGENLAND extra beschermd.

Productverzorging

Regelmatig stofzuigen:

Stofzuig uw tapijt regelmatig om stof en vuil te verwijderen. Eén keer per week is meestal voldoende, maar bij tapijten die veel worden gebruikt, kan vaker stofzuigen nodig zijn.

Directe vlekverwijdering:

Om vlekken op het tapijt te verwijderen, moet u direct handelen door overtollige vloeistof met een absorberende doek of papier op te nemen en wrijven te vermijden. Gebruik in plaats daarvan een speciaal tapijtreinigingsmiddel of een mengsel van water en azijn.

Snijd losse draden af:

Het afknippen van langere draden op een tapijt is geen reden tot bezorgdheid en kan eenvoudig worden gedaan door de draden gelijk met de pool af te knippen zonder een gat te maken.

Professionele reiniging:

Laat uw tapijt minstens één keer per jaar reinigen door een professioneel schoonmaakbedrijf. Dit helpt bij het verwijderen van dieper vuil en houdt uw tapijt in goede staat.

Vermijd direct zonlicht:

Vermijd blootstelling van uw tapijt aan direct zonlicht, omdat dit kan leiden tot verkleuring. Gebruik in plaats daarvan gordijnen of jaloezieën om het zonlicht af te schermen.

Vermijd zware meubels:

Plaats geen zware meubels op uw tapijt, omdat dit drukplekken kan veroorzaken. Gebruik in plaats daarvan viltonderleggers onder de meubels om het tapijt te beschermen.

Pluizen:

Bij wollen tapijten zijn pluizen in de eerste weken een veelvoorkomend kenmerk als gevolg van de fijne haren die tussen de draden komen tijdens het spinnen van de wol. Dit is echter een teken van kwaliteit en na verloop van tijd neemt het pluizen af naarmate de haren zich verstevigen.

Speciale behandelingen:

Als uw tapijt speciale behandelingen nodig heeft, zoals vlekbescherming of impregnering, neem dan contact op met een professioneel schoonmaakbedrijf of een tapijtwinkel voor advies.

Heeft u hulp nodig?

Wij zijn er voor u. Stel ons vragen als u hulp nodig heeft.

if (window.dataLayer) { window.dataLayer.push({ event: "view_item", ecommerce: { currency: "EUR", value: 2482, items: [{ item_id: 124542, item_name: "Perzisch tapijt - Isfahan - Premium - 327 x 222 cm - beige", affiliation: "Google Merchandise Store", coupon: "SALE10", discount: 2126, index: 0, item_brand: "Morgenland Tapijten", item_category: "Isfahan tapijten", price: 4608, quantity: 1 }] } }); }

Dit zou je ook leuk kunnen vinden

document.querySelectorAll('article.product').forEach(function(product) { const variations = product.querySelectorAll('.variation-item'); const productImages = product.querySelectorAll('.product-list-item'); if(variations.length > 0) { variations.forEach(function(variation) { variation.addEventListener('click', function() { variations.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); productImages.forEach(function(image) { if(image.dataset.id === variation.dataset.id) { image.classList.add('active'); } else { image.classList.remove('active'); } }); }); }); } });

Over ons

Morgenland Tapijten is uitgegroeid tot een succesvol Duits bedrijf gespecialiseerd in zijden en wollen tapijten. Met een dynamische webshop hebben we het vertrouwen van onze klanten wereldwijd verdiend.

Lees meer...