(function() { window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag() { dataLayer.push(arguments); } if (!localStorage.getItem("consentGranted")) { gtag('consent', 'default', { 'ad_user_data': 'denied', 'ad_personalization': 'denied', 'ad_storage': 'denied', 'analytics_storage': 'denied', 'wait_for_update': 500, }); dataLayer.push({'gtm.start': new Date().getTime(), 'event': 'gtm.js'}); } else { gtag("consent", "default", { 'ad_user_data': "granted", 'ad_personalization': "granted", 'ad_storage': "granted", 'analytics_storage': "granted" }); } })();

Over ons

Over ons

Hoe worden onze tapijten geproduceerd?

Het verhaal van Morgenland Tapijten begint in de 20e eeuw in Afghanistan. Oorspronkelijk opgericht als ’Tapijten Madjidian’ in Kabul, groeide het familiebedrijf snel en breidde het uit naar de groothandel met wel 200 wevers. Aanvankelijk gespecialiseerd in fijne Afghaanse zijden tapijten, werden later wollen tapijten uit verschillende regio’s toegevoegd. De burgeroorlog leidde tot sluiting, maar in 1998 waagde de familie een nieuwe start in Duitsland. Nader Madjidian hervatte zijn eerdere werk van tapijtknopen. In 2007 richtte de familie een nieuw tapijtbedrijf op in de Speicherstadt van Hamburg. Onder leiding van Kabir Madjidian, de oudste zoon, begon het bedrijf op eBay te verkopen. Aanvankelijk lokaal ingekocht, breidde de inkoop zich uit naar landen als Perzië en India. De volledige productieketen werd overgenomen, en de eerste productie startte in India. Tegenwoordig is Morgenland Tapijten een gevestigde producent en marketeer via hun eigen webshop. Met magazijnen in de Speicherstadt en een showroom in Hamburg is het bedrijf gegroeid.

Eenheid in diversiteit: ons gezamenlijke team

M. Kabir Madjidian

M. Kabir Madjidian

CEO

Rubyna Madjidian

Rubyna Madjidian

HR Management

Mohammad M.

Mohammad M.

Marketing Management

Adish K.

Adish K.

Project Management

Jodie B.

Jodie B.

E-Commerce - Klantenservice

Reza A.

Reza A.

Boekhouding

Tugba Ö.

Tugba Ö.

E-Commerce - Klantenservice

Konstantina D.

Konstantina D.

E-Commerce - Klantenservice

Rohan S.

Rohan S.

Lead Frontend Developer

Astik D.

Astik D.

Lead UI/UX Designer

Nirjal P.

Nirjal P.

Lead Backend Developer

Roshan K.

Roshan K.

Lead SEO Specialist

Bishwa S.

Bishwa S.

Frontend Developer

Neeraj P.

Neeraj P.

SEO Specialist

Nischal G.

Nischal G.

SEO Specialist

Wat ons onderscheidt

47 jaar ervaring
(sinds 1977)

Klantgericht

Zeer gemotiveerd team

Innovatief

Combinatie van experts en opkomend talent

Voorstelling van de oprichters

Kabir Madjidian

Kabir Madjidian

Als oudste zoon werd Kabir Madjidian al op jonge leeftijd geïntroduceerd in de wereld van tapijten om de volwassenheid te bereiken die nodig was om op 18-jarige leeftijd de rol van eigenaar van het bedrijf op zich te nemen. Na aanvankelijke uitdagingen slaagde hij erin om uit te groeien tot een respectabele leider. Tegenwoordig is Kabir Madjidian cruciaal voor de duurzame groei van het bedrijf. Zijn tevreden klanten zijn zijn drijvende kracht. Hij is toegewijd om elke individuele klant tevreden te stellen met hart en ziel.

Nader Madjidian

Nader Madjidian

Als hoofd van het gezin nam Nader Madjidian al op jonge leeftijd de verantwoordelijkheid op zich voor het welzijn van zijn familie. Hij besloot op jonge leeftijd zijn passie voor tapijten te volgen. Hij is tot op de dag van vandaag nog steeds overtuigd dat hij met deze stap zijn roeping al op jonge leeftijd heeft gevonden. Tapijten zijn voor hem een uiting van de oosterse levensstijl, cultuur en traditie. Zijn motivatie was en is nog steeds om het perfecte tapijt te vinden voor elke klant en zo hun huis in een ander licht te laten schijnen.

Wat u van ons kunt verwachten

Hoogwaardige producten

Persoonlijk advies

Snelle levering

Hoge klanttevredenheid

Vriendelijke klantenservice

Onze bedrijfsfilosofie

We zijn divers en gevarieerd - net als onze tapijten!

Ons team bestaat uit een mix van ervaren professionals en jonge, dynamische talenten. We maken geen onderscheid naar herkomst of status; bij ons wordt iedereen gelijk behandeld.

We respecteren elke mening

Feedback is belangrijk voor ons, want alleen door voortdurend in gesprek te zijn met ons team en onze klanten kunnen we onze producten effectief verbeteren. Daarom nemen we elke mening, zowel intern als extern, serieus.

We stimuleren en dagen elkaar uit

Om ons team voortdurend te ontwikkelen, stellen we onze medewerkers bewust bloot aan nieuwe en grotere uitdagingen. Bovendien worden onze teamleden gestimuleerd in hun streven naar verantwoordelijkheid en succesgerichtheid.

We zijn eenheid!

Ons bedrijf combineert ervaren industrie-experts met jong, ambitieus talent en bevordert samenwerking en innovatie. Onze bedrijfscultuur benadrukt gelijkheid, respect en inclusie. We moedigen openheid, dialoog en voortdurende ontwikkeling aan om samen succes te boeken.

We werken systematisch

Om efficiënt te werken, hebben we uniforme programma’s en processen geïmplementeerd. Onze medewerkers volgen hun werkprocessen, zodat ze achteraf storingen nauwkeurig kunnen identificeren. Dankzij onze systematische manier van werken hebben we complicaties en fouten in onze bedrijfsprocessen grotendeels kunnen verminderen en de complexiteit tot een minimum weten te beperken.

We zijn down-to-earth gebleven.

Platte hiërarchieën en eenvoudige besluitvormingsprocessen zorgen voor snelle en ongecompliceerde procesgangen.

Kom en bezoek ons

Onze tapijtexperts verwelkomen u graag in onze showroom in het hart van de Hamburger Speicherstadt. Hier worden al uw vragen over uw droomtapijt beantwoord. Of het nu gaat om materialen, herkomst, kleuren of afmetingen van de tapijten - praat met ons.