Tapijten voor uw zakelijke behoeften

Van Business tot Business - Tapijten die elke zakelijke klant zullen bekoren

Van Business tot Business - Tapijten die elke zakelijke klant zullen bekoren

De inrichting van een commerciële binnenruimte is representatief voor het bedrijf en tegelijkertijd een vorm van externe reclame. Of het nu gaat om de vergaderruimte van een groot bedrijf, de hotellobby of de inrichting van een schoenenwinkel, de verwachtingen van klanten worden altijd vervuld door een tapijt van zeer hoge kwaliteit, levendige kleuren en een lange levensduur.

Wij voldoen aan uw eisen

Exclusieve kortingen

Directe consultatie

Op maat gemaakt tapijt

Fabrieksgarantie

Voordelen voor uw bedrijf

Het bedrijf MORGENLAND TEPPICHE biedt speciale kortingen aan zijn zakelijke klanten, die kunnen worden onderhandeld tijdens een telefonisch adviesgesprek. Onze speciale voorwaarden zijn van toepassing op alle grote particuliere klanten, interieurontwerpers, architecten en horeca, bedrijven en gespecialiseerde winkels die wij graag ter plaatse bezoeken en adviseren. Voor objecttapijten is daarom een hoge kwaliteit vereist die bij elke gelegenheid moet overtuigen. Daarom bieden wij u de mogelijkheid om uw eigen bedrijfslogo op het tapijt te laten plaatsen of een individueel ontworpen wandtapijt.

Tapijten voor de objectsector, een uitstekend voorbeeld van hoogwaardige materialen

Net zoals de vloer van een commercieel bedrijf andere eisen moet stellen dan die van particuliere klanten, geldt dit ook voor tapijten. Vloerbedekkingen worden gekwalificeerd in gebruiksklassen en slijtklassen, om de oppervlakte- en materiaalkwaliteit voor commercieel, particulier en industrieel gebruik vooraf te bepalen. Hierbij worden ook de garanties van de fabrikanten in overweging genomen, waarmee ze de duurzaamheid van hun producten adverteren. Er worden vergelijkbare verwachtingen gesteld aan een objecttapijt, maar deze zijn gebaseerd op verschillende kwaliteitskenmerken.

De keuze is aan u, het juiste tapijt voor de objectsector

MORGENLAND TEPPICHE kan een offerte voor een op maat gemaakt tapijt voor u berekenen. Hiervoor is het nodig om eerst het type tapijt nader te onderzoeken. Als een hele gang, kamer of kantoor met tapijt moet worden bekleed, heeft u de keuze uit verschillende tapijtopties: op maat gemaakt tapijt, tapijt op rollen of tapijttegels. Terwijl tapijt op rollen en tapijttegels geschikt zijn voor gangen of grote kantoorruimtes, wordt op maat gemaakt tapijt gebruikt voor zitgroepen of als blikvanger in de ruimte.

Tapijtvezels, vorm en kleur: kwaliteit die het verschil maakt

De eerste indruk overtuigt. Met uitstekende tapijtpluisvezels kunnen bijna elk patroon en elke kleur worden gerealiseerd. Design staat centraal wanneer het interieur harmonieus met elkaar moet communiceren. Het tapijt moet dus passen bij de bankstel van de wachtkamer, het interieur van de winkel of andere commerciële inrichtingselementen. MORGENLAND TEPPICHE adviseert u graag op dit gebied en kan uw tapijt op maat maken. Dit omvat bijvoorbeeld de mogelijkheid om uw bedrijfslogo te integreren.

De rug van het tapijt, een essentieel kwaliteitskenmerk voor bedrijfstapijt

Hoogwaardige tapijtvloeren laten niet alleen visueel een blijvende indruk achter bij zakelijke klanten. Naast een hoog loopcomfort moeten bedrijfstapijten beschikken over het juiste keurmerk dat de materiaaleigenschappen met betrekking tot slijtvastheid, beloopbaarheid en brandwerendheid nauwkeurig heeft onderzocht. Bovendien is het in drukbezochte gebieden van groot voordeel om hitte- en geluidsdichte tapijten te gebruiken. Het verminderde geluidsniveau vermindert de akoestische belasting, wat ook ten goede komt aan uw medewerkers. De tapijtrug speelt hierbij een grote rol en kan gemaakt zijn van vilt, latex of textiel. Deze materialen complementeren de materiaalkwaliteit van het tapijt en zorgen ervoor dat het altijd comfortabel en gewrichtsvriendelijk is. Ook individuele maatwerkoplossingen, bijvoorbeeld in een ontvangstruimte, moeten een bepaalde mate van slipbestendigheid hebben. Afzonderlijke goederen moeten daarom afzonderlijk worden onderzocht en beoordeeld. Bij MORGENLAND TEPPICHE bent u hiervoor de juiste gesprekspartner.

Altijd de keuze tussen natuurlijke vezels en synthetische vezels.

Vooral in commercieel gebruik is de kwaliteit van het product afhankelijk van de gemiddelde lengte van de vezel en de zuiverheid ervan. Of het nu gaat om geweven, getufte of machinaal vervaardigde tapijten, de mate van duurzaamheid van commerciële tapijten moet altijd voorop staan. In het bedrijfsleven wordt meestal katoen gebruikt als natuurlijke vezel of wordt gekozen voor een synthetische vezel zoals polyamide of polyester. Terwijl katoen zeer robuust, rekbaar en hittebestendig is, scoren synthetische vezels vooral op het gebied van vlekbestendigheid, hoge vochtbestendigheid en gemakkelijk onderhoud. Welk materiaal u ook kiest, samen met u vinden we het juiste tapijt dat past bij de stijl en het karakter van uw bedrijf. Hiermee overtuigt u elke klant.

Niet gevonden wat u zocht?