Voordelen & Garantie

Uw voordelen

Uw voordelen

MORGENLAND® ziet zichzelf als een wereldwijd opererende handelsvertegenwoordiger van hoogwaardige tapijtproducten die vrijwel elke omgeving aanspreken. Hier ontmoet merkkwaliteit met uitgelezen handgeknoopt tapijtwerk, alsof het uit een sprookje uit duizend-en-een nacht komt. De oude traditionele weefkunst van Europese producties kan cultureel en ontwikkelingshistorisch al worden onderscheiden van de platgeweven tapijten van het Oosten. Perzische tapijten behoren tot het werelderfgoed en vertonen als liefhebbersstukken gestaag stijgende prijzen. Zo werd het tot nu toe duurste tapijt ter wereld, een antiek Perzisch tapijt genaamd ’Clark Sickle Leaf’ uit de 17e eeuw, geveild voor maar liefst 34 miljoen euro. Het meest bekende Duitse tapijt is waarschijnlijk ook uit dezelfde periode, het ’Kerman Vasen Tapijt’. Hier zijn al de traditioneel in patronen verwerkte verschillen te zien tussen verschillende weefsels, die als schilderijen in de beeldende kunst de verschillende tijdperken en stijlen weerspiegelen. Of het nu gaat om de vliegende tapijt uit Aladdin’s wonderlamp, het Gulden Vlies of Penelope die zorgvuldig haar weefkunst beoefent, het tapijt staat altijd centraal in ons leven.

Beoordelingen voor Morgenland Tapijten

Supersnelle levering en een echt mooi tapijt. Heel erg bedankt! We zullen hier weer bestellen!

Eike Hemp

Eike Hemp

5 Star

Ik zou dit tapijt aanbevelen, de kwaliteit is geweldig. De levering verliep ook soepel. Ik ben tevreden :)

Jens Schiffer

Jens Schiffer

5 Star

Alles zeer goed! Het tapijt werd zeer snel geleverd en voldoet absoluut aan mijn verwachtingen gezien de lage prijs!

Holger Duis

Holger Duis

5 Star

MORGENLAND® Garanties

Wij bij Morgenland Tapijten willen dat u een eenvoudige, veilige en stressvrije online winkelervaring heeft. Daarom bieden wij u verschillende betaalopties en gratis verzending binnen Duitsland.

MORGENLAND® Garanties
Eenvoudig & Gemakkelijk

Eenvoudig & Gemakkelijk

Onze verkoopservice voor u in één oogopslag Kwaliteit spreekt voor zich en daarom werkt MORGENLAND® uitsluitend samen met gerenommeerde tapijthandelaren. Bij ons krijgt u de uitgelezen selectie die zich verplicht. In onze showroom kunt u de tapijten altijd van dichtbij bekijken en krijgt u bovendien gratis en vrijblijvend advies van onze specialisten. De juiste tapijtkeuze benadrukt altijd de persoonlijke smaak en inrichtingsstijl. Daarnaast bieden wij onze klanten na een bepaalde tijdsperiode gratis een volledige tapijtreiniging aan. Hoogwaardige producten moeten hoogwaardig en gemakkelijk worden behandeld, en daarom is niets ons teveel voor onze trouwe klanten. We adviseren u graag in een persoonlijk gesprek dat u te allen tijde schriftelijk of telefonisch bij ons kunt aanvragen. Onze deskundige experts kijken uit naar uw telefoontje.

Directe aankoop bij de verkoper

Ook aan u, onze klanten, wil Morgenland het fascinerende aspect van hoogwaardige tapijtproducten overbrengen. Naast een enorme selectie van cultuurhistorische getuigenissen uit de uitgestrektheid van het Oosten, heeft u de keuze uit moderne wollen tapijten, nomadische weefkleden en fascinerende unieke stukken. Dit begint al bij de selectie van hoogwaardige materialen, waarbij natuurlijke materialen fundamenteel verschillen van kunstvezels. Met de nodige kwaliteitswerk worden hoogwaardige materialen zoals sisal, hennep, katoen, jute of natuurlijke haren verwerkt tot een netwerk en een gebreide stof die in niets onderdoet voor een wandtapijt. Wandtapijten werden vroeger immers voor dergelijke decoratieve doeleinden gebruikt. Ervaring leert echter dat weeftechniek hier het meest creatieve werk doet. Of het nu machinaal is vervaardigd, met de hand geknoopt of geweven, uiteindelijk is bij handgemaakte producten de knoopdichtheid per vierkante meter bijzonder belangrijk. Deze zogenaamde La-waarde is des te lager naarmate het weefsel fijner en dichter is geknoopt. Dit spreekt weer voor de kwaliteit van het handgemaakte tapijt. Bij directe aankoop bij de dealer

Directe aankoop bij de verkoper

Niet gevonden wat u zocht?